2010. június 10., csütörtök

Hogyan diszíthetjük szobánk falát..olcsón és egyszerűen:-)

Láttam az IKEA-ban baromi jópofa anyaggal bevont képeket..több ezer forintért. Gondoltam, ez nem lehet akkora ördöngösség:-)
Először is szükségünk van egy keretre. A léceket az Obiban vettem, de bármelyik barkács üzletben kaphatóak..2 méteres darabok ..99 Ft / méter. A keretet legalább fél óra megcsinálni. Nekem könnyű dolgom volt, após két perc alatt összedobta

No..és akkor adott ugye egy anyag darab, amit a szobánk falán szeretnénk látni. Spéci ezt a kutyát én nem szívesen nézegetném, de Vandának tetszett. 990 Ft / méter..1,25 méter vettem, mert a minta úgy adta ki.A tűző gép is egy baromi nagy befektetés..szintén OBI 1600 ft..és bőven ki lehet használni:-)

A történet csak annyi, hogy ráteríteni az anyagot a keretre, és körbetűzni:-)És íme a végeredmény..kb 2500 ft-ból:-) Most képzeljétek el, hogy milyen tuti kis anyagok vannak még, amiket így ki lehet feszíteni..Megnéztem egyébként egy ekkora kép kb. 30 ezer forint a már sokat emlegetett svéd áruházban.
A mérete 120*125 cm, szóval nem egy kis darab. Az elkészítése kb fél órát vett igénybe. Szerintem még ajándéknak is kíváló, ha ismered a másik fél ízlés világát:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése