2010. december 6., hétfő

Aki nem akar a babzsák fotel elkészítészítésével bajlódni....

..varrjon babzsák párnát. Kb 2 óra alatt megvan, ha a család többi tagja is úgy akarja. Az enyém 142x136 cm-es.
Ami szükséges hozzá:
- vékonyabb vászon a belső részhez, 40 cm-es cipzár ( ez persze tetszőleges )
- nagyon erős cérna
- a külső részhez erős vászon, valamint én két darab 65 cm-es cipzárt használtam fel

Arra nagyon figyeljünk, hogy a külső,mosható huzatra a húzó zárakat rejtve varrjuk fel. Én úgy csináltam, ahogy az ágynemű záródásokat szokták, a csíkos anyagot ráhajtottam az egyszínű anyagra, így bárhogy is gyűröd a párnát, a cipzár és annak kocsija sosem fogja megsérteni sem a gyereket sem a a padlót.
Az erősebb cérna leginkább a belső huzathoz szükséges, mert ha abból elszabadulnak a polisztirol gyöngyök, akkor úgy jártok, mint én..órákig próbáltam úrrá lenni a káoszon.
Ez a fajta babzsák ( párna ) tökéletes jó arra, hogy a gyerek egy jót szundítson rajta, akár két csemete is:-) Úgy gyűröd, ahogy akarod, a polisztirol golyócskák teljesen hozzád idomulnak és nagyon jó tartás adnak. Tuti kényelem:-)

..és még arra is jó, hogy a beteg csemete megpihenjen rajta, de elég teret ad arra is, hogy eme csemete bohóckodjon egy kicsit, nehogy sikerüljön egy tuti jó képet csinálni...








6 megjegyzés:

  1. Off: Írtam a Horgo-blogra. Köszi a javítást. :o) A lényeg, hogy a reliefpálca elkészítése előtt ugyanabba a szembe először készíts egy pálcát és utána a reliefpálcát - ez a szaporítás.

    VálaszTörlés
  2. Okés, tehát összesen 4 szemből csinálok 6-ot. Így már értem! Nagyon hálás vagyok a segítségért!

    VálaszTörlés
  3. Volt még egy hiba, bocsánat! *pirul*

    Beírtam a megjegyzésbe azt is. Nem kell kitörölni semmit, nyugodtan javíts ki máskor is. Több szem többet lát! :o)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen! Nkem is az volt az érzésem, hogy egy sorral lejjebb olvastad:-) Így már tökéletes, már a 10. sornál tartok! Nem győzöm elégszer megköszönni!. Annyi olyan minta van, ami nagyon tetszik, de hiána értem az angol, nem tudnám lefordítani...

    VálaszTörlés
  5. Sajnos a 17-20. és 21. sornál is ugrottam. :o(

    Figyi, te úgyis meghorgolod a sapkát, nem tennéd fel egységesként egy új bejegyzésbe a végleges képpel és a helyes leírással? Csak mert olyan ciki, hogy így összecsaptam a leírást tele hibákkal...

    Mentségemre az uram piszkált közben egyéb feladatokkal, de akkor is, ilyen gyatra munkát még nem végeztem soha. *pirul* Pláne ciki, hogy neked is annyi bosszúságot okoz.

    VálaszTörlés
  6. Ne már, dehogy ciki!!!!! Csak az veszi észre ezeket, aki már a gyakorlatban csinálja. Ne vedd a szívedre, mindig öröm, ha valaki lefordít valamit. Ha egy-két sorba belebakizik, akkor sincs semmi, mert az ember a munka közben ki tudja javítani!

    VálaszTörlés