2011. január 8., szombat

Kisvakond

A kivitelezésre nem vagyok túl büszke, be kellene végre állíttatnom a gépemet. Ettől függetlenül aranyos és a gyerekek örültek neki:-) Polisztirollal tömtem ki a belső párnát, amit egy steppelt vatelinbe töltöttem bele. A külső huzat természetesen lecipzározható.


5 megjegyzés:

  1. Így képről teljesen tökéletesnek látszik. :) De ha mégsem lenne az, nem baj, mert nagyon aranyos lett. Egy ilyennek nálunk is örülnének. ;)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem jó lett:)
    Nem olyan rég mentettem le egy képet a tesz-veszről,amin szintén kis vakondos párna van,csak ott még név is van rá hímezve.
    Tervezek valami hasontót Én is a közeljövőben:)
    Pepe nagy vakond rajongó:)

    VálaszTörlés
  3. Marci is:-)

    Szerintem is klassz lett, de a gépem nem egyformán varrta le az öltéseket, ezért az aplikáció girbegurba. Legközelebb majd pelenkaöltéssel csinálom, az nekem sokkal jobban tetszik.

    VálaszTörlés
  4. szerintem király. ránagyítottam, hát még mindig nem tudom miről beszélsz. én örülnék, ha így tudnék varrni a gépemmel. tudom, hogy ez a géptől is függ (az enyém elég gagyi, bár eddig arra, amire kellett még megfelelt, de egy ilyet nem vállalnék be vele), de szerintem tényleg szép lett. a téma meg örök fav :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi á:-) Majd felteszek egy olyat, ahol látszik a különbség. Nekem nagyon jó gépem van...de állítom, hogy sokkal nagyonn hasznát veszem a régi gépemnek..

    VálaszTörlés