2010. augusztus 29., vasárnap

palatábla

Mivel Peti nem igazán szeret rajzolni, ezért valahogy kedvet kellett csinálnom neki. Régebben vettem a svéd áruházban állványos rajztáblát, de az kicsi volt és nem tetszett igazán..ráadásul elég hamar tönkre ment. Próbáltam hirdetést feladni, miszerint eladó falra szerelhető palatáblát keresek..de senki nem jelzett vissza. Végül is a google sietett a segítségemre. Találtam egy helyet, ahol - ugyan nagyobb mennyiségben - lehet tábla festéket vásárolni. kerestem egykét jóképű polc elemet és több rétegben lefestettem. Ma pedig bevetésre került. A gyerekek imádták:-) Ha jól számolom kb. 600 ft-nyi festék ment el rá.
..holnap jön a tovább fejlesztett változat, amikor is a konyhai üzenő falként üzemelő darabot átfestem először mágneses festékkel és aztán a tábla festékkel..
Jó ötlet, nem?





13 megjegyzés:

  1. De szuper:)
    Még nem is hallottam ilyen festékről.
    A mágnesesről meg pláne nem...
    :)

    VálaszTörlés
  2. Küldjek Zsófi, kipróbálod?

    VálaszTörlés
  3. Te mekkora kiszerelésben vetted és mennyibe került?Mivel festetted,hengerrel vagy ecsettel?Mennyi ment el egy ekkora táblára?
    Van egy kicsi táblánk amin nagyon szeret Peti firkálni,de az elég világos.

    VálaszTörlés
  4. 2 literesben vettem, nagyon kevés ment el rá, pedig 3x is lefestettem. Szívesen küldök valami kis műanyag üvegben.
    off
    Thomas ügyben...az van meg, amikor az opera énekesnőt szállítják, meg a Percifütyül..stb. Az egy órásban pedig az,amikor összefognak a dieselek és a gőzösök

    VálaszTörlés
  5. :)
    Annus írok emailt,és megbeszéljük!

    VálaszTörlés
  6. Szia.

    Engem is érdekelne a festék ha tudnál küldeni utánvéttel átvennénk egy 2-3 dl vagy ha nem működik akkor légyszi írd meg a festék nevét és hogy hol lehet beszerezni.

    Üdv: Dénes

    VálaszTörlés
  7. Dénes, csak több literes kiszerelésben van, ami egy baromság, mert nem kell sok belőle. Egy kis műanyag üvegben küldök neked, de ne utánvéttel, mert az sokkal többe kerül. Adj egy email címet és én megírom, hogy mennyi lenne! Vagy esetleg jársz valamikor Budapest felé?

    VálaszTörlés
  8. Az e-mail cím: javorkak@gmail.com
    Sajnos nem járok Budapest felé.

    VálaszTörlés
  9. Ok, holnap írok mailt! Érdemes lenne mágnsfestéket is beszerezni, mert az is egy nagyonjó dolog..

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Lehet még tőled venni ilyen festéket? Októberben lesz a kisfiam születésnapja, s arra gondoltam ez nagyon klassz ajándék lenne. Ha még van ilyen festéked kérlek szólj, e-mail címem: fizsoka@gmail.com.

    Minden jót!
    Zsófi

    VálaszTörlés
  11. Szia!

    Meg írnád, hogy hol lehet rendelni ilyen festéket? A mágnes festék is érdekel! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  12. Szia, én egy kelenföldi festékáruházban vettem.

    VálaszTörlés