2011. november 23., szerda

KisvakondA szabásmintát a net-en találtam..leírás nélkül. Nem annyira jól használható, mint azt először gondoltam. Rengeteget kellett alakítgatnom, de még így sem lett tökéletes. A lényeg, hogy a gyereknek tetszik:-)
9 megjegyzés:

 1. De ügyes vagy, szerintem klassz lett főleg szemből pont olyan mint az igazi, oldalról tűnik kicsit hosszúnak az orra, de a gyerekek ezeket nem nézik! :D Valószínűleg én nem állok neki ha még Neked is nehezebb volt.... ennyire nem vagyok ügyes!

  VálaszTörlés
 2. Igen, az orrát újra kell varrnom. Csupán azért nehéz, mert a szabásminta alapján egy ormotlan kövér vakond jön kis, így variálnióom kellett.

  VálaszTörlés
 3. ez állati jó!!!! nagyon ügyes vagy! pont olyan, mint amint a boltokban lehet kapni! :)

  VálaszTörlés
 4. amit feltettél ez már az átalakított szabás minta? nagyon tetszik! még ilyet, sokat!
  jöhet sorra a frakk, kockás fülű nyúl, és a kedvencem, a vízi pók csoda pók! :) hol találsz egyébként ilyenekre szabásmintát?

  VálaszTörlés
 5. ja és a minta miért nem jeleníthető meg nagyba? nem lehet látni az írásokat rajta :-(

  VálaszTörlés
 6. Ági, ez az eredeti minta, de tuti, hogy nem ennek alapján varrta meg...először tök kövér, zömök lett a kisvakond, így át kellett szabnom. Sokszor a canadahun szoktam nézelődni..rengeteg szabásminta van. Kockásfülű nyulat itt találsz: http://kissalexa.blogspot.com/2011/02/retro-mese-ungarisches-retro-marchen-o.html

  VálaszTörlés
 7. Ági, annyit tudok segíteni, hogy leírom és lerajzolom, hogy hogyan kell megvarrni..

  VálaszTörlés
 8. nagyon aranyos vagy, elfogadom a segítséget!!! :) email címem:
  kisagika kukac gmail pont com

  VálaszTörlés