2010. szeptember 19., vasárnap

Fejlesztő feladatlapok

Ez most nem egy kreatív poszt, de hátha van valaki hasonló cipőben, mint én, aki szeretne a gyermekével felkészülni az iskolára.
Találtam egy csomó logico piccolo, LÜK feladatlapokat on line formában. Szerintem nincs olyan gyerek, akinek a gyakorlás árthatna:-))
Ovisoknak..és már sulisoknak:-)
http://data.hu/get/2440181/Bambino_LUK_-_Allatok_a_haz_korul.pps
http://data.hu/get/2440191/Bambino_LUK_-_Hasonlitsd_ossze.pps
http://data.hu/get/2459185/Vegyes_1.pps
http://data.hu/get/2459123/Rajzolunkfestunkbarkacsolunk_2.pps
http://data.hu/get/2459124/Rajzolunkfestunkbarkacsolunk_1.pps
http://data.hu/get/2459181/Vegyes_feladatlapok_3.pps
http://data.hu/get/2459131/erdeiiskola2.pps
http://data.hu/get/2459180/Allatkertben.pps

katt az ingynes letöltésre:-)
Van még egy pár, ha valakit érdekel, akkor bemásolm a többi címet is!

10 megjegyzés:

  1. Kedves Annus!
    csak akartam jelezni, h többen is olvasnak, csak nem mindenki kommentel.
    én pl mindig olvaslak, csak a laptopomról nem tudok írni.
    tetszenek a munkáid.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, mi már Panni blogjában is találkoztunk, ha jól emlékszem:-))

    VálaszTörlés
  3. Néha fontos a visszajelzés. Tudod, amikor látom, hogy más ír két sort arról, hogy milyen vacak idő van..és on line 10 olvassák...akkor csak nézek...

    VálaszTörlés
  4. én olvaslak, csak valamilyen technikai malőr miatt csak a melós gépen tudok kommentelni (a te és a tiedhez hasonló blogokon, némelyik simán engedi...), az az én nagy bajom, hogy csak felhasználói szinten értek a gépekhez, ezek a beállítások héberül nekem vannak.

    és igen Panni blogjáról tévedtem ide.

    VálaszTörlés
  5. Mi is köszönjük, igazán jók ezek a feladatlapok!

    VálaszTörlés
  6. Anna: Nincs mit, gyakoroljatok:-)

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Nagyon köszönöm az 5 éves fiam nevében is a feladatlapokat. Ha lenne még több, jó lenne, ha megosztanád. A canadahun-on találtam, de oda nem tudok bejutni.
    Köszi, ha tudsz segíteni.
    Szia

    VálaszTörlés
  8. Nekem rengeteg van, mert jó barátnőm egy fejlesztő pedagógus és mindig lefénymásol nekem egy csomó mindent. Mit kellene fejlesztenetek?

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Járunk logopédushoz, és a beszéd javításával kapcsolatos feladatokat onnan kapjuk. Viszont szükséges lenne a figyelmét is javítani, rövid ideig tud koncentrálni a feladatokra, illetve hamar rávágja a választ, ami nem biztos hogy mindig jó, ezért tetszettek ezek a számítógéppel kitölthető feladatlapok, mert a gép érdekli, és így le tudtam kötni, akár egy teljes órára is, kb. 85-90 % eredményt ért el, tehát elég ügyes volt, a legnehezebb feladatoknál hibázott időnként. A rajzolása is fejletlen, pálcikaembereket rajzol, pedig januárban töltötte az 5-öt. Most lesz nagycsoportos, szeptembertől felvették nagymozgás-javító tornára a pedagógiai szakszolgálatnál, továbbra is megyünk maszekba logopédushoz és úszni is már 1 éve tanulgatunk. Ránézésre nagyon értelmes és ügyes kisfiú, de mikor mélyebbre ásunk, kiderülnek a hiányosságok. Lehethogy az én elvárásaim túlzottak, de szeretnék mindent megtenni, hogy a kortársai között lehetőleg a jobbak között legyen, mint a végén kullogjon.
    Egyébként gratulálok a kreativ munkáidhoz, nagyon ügyes vagy! Én applikációs technikával patchworköket csinálok, azzal tudom kipihenni a munkát.

    Szia,

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    A linkek sajnos már nem jók. Tudsz újabb linkeket küldeni? Köszi

    VálaszTörlés